Sterke tegenstander toch droog opzij gezet!

Stal Sport maakte het ons niet makkelijk afgelopen zaterdag. Het was immers een meer dan degelijke ploeg die we tegen hadden en we hadden het dus niet onder de markt met hun. Eigenlijk hadden we het best wel moeilijk en hadden zij het meeste de bal. Maar tot echt dikke kansen kwam het de eerste helft aan beide kanten niet echt. Het gevolg was dan ook dat het 0-0 was aan den halve. De tweede helft bracht wel heel wat kansen en ook enkele doelpunten. Het was Alain met een rush die we zelden van hem zien, die de score opende.  Daarna kregen we nog enkele dikke kansen, maar die strandden op de keeper of op de deklat. Ook Stal kreeg serieus wat dikke kansen, maar ook zij verzuimden om ze af te maken. Uiteindelijk was het David, die alweer niet op zijn plaats stond, die de enigszins gevleide 0-2 op het scorebord zette. Een mooie overwinning tegen een goede tegenstander!

Komende zaterdag spelen we uit om 14u30 in en tegen MWW Genk. We komen om 13u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!