Terug met de voetjes op de grond!

Het was alweer even geleden, het gevoel van een nederlaag. Maar afgelopen zaterdag liet ITM Meeuwen ons dat gevoel nog eens duidelijk ervaren. En het moet gezegd, het was eigenlijk alles behalve plezant. Maar als we eerlijk zijn, moeten we ook toegeven dat we een collectieve offday hadden en dat Meeuwen hier heel goed mee omging. Het gevolg was dan ook dat we zo goed als geen één kans bijeen gevoetbald kregen en dat Meeuwen meer dan verdiend ons met 1-4 inmaakten. De ‘eer’ werd voor ons gered door een mooie vrije trap van Niels. Och ja, weer met de voetjes op de grond en komende zaterdag terug rechtzetten!!!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Welborg. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1-ad interim Alain (0474 96 07 89)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.