Ondanks mindere 2e helft toch makkelijke overwinning!

Afgelopen zaterdag waren de Zebra’s van Opglabbeek onze tegenstander. In het begin van het jaar verloren we nog van hun op eigen plein met 1-3. Hoog tijd voor een revanche dus! En die kwam er ook. De eerste helft waren we duidelijk de betere en werden de Zebra’s regelmatig overklast. Dit vertaalde zich ook in de score. Johan maakt de eerste, Bart de tweede en Tom J. de derde. Met een 0-3 voorsprong aan den halve hadden we dan ook al snel onze ‘Zebra’s’ op het droge. De tweede helft ging het toch wel wat minder. Met momenten waren we redelijk aan het taffelen en lieten we de mannen van Opglabbeek terug een beetje in hun spel komen. Ze wisten ook te scoren. Maar Tom T. deed alle hoop alweer rap teniet door de 1-4 te maken. De Zebra’s konden nog wel 2-4 maken, maar verder hadden we de match onder controle en kwam onze overwinning niet meer in gevaar. Zou de mindere 2e helft iets te maken hebben met het feit dat de kantine niet open was? Ja, de supporters konden immers hun droge kelen niet smeren tijdens den halve en kwamen de tweede helft dan ook bijna om van de dorst! Al maar goed dat de Cristallekes In Den Ouden Tijd na de match zeer goed smaakten!

Komende zaterdag spelen we om 15u30 uit tegen Vlijtingen. Op vraag van Yves V. en Alain komen we toch om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.