Ook deel 2 van Herenstraat kermis is voor ons!

Afgelopen zaterdag was het deel 2 van het tweeluik Herenstraat kermis. En dat ging nog vlotter dan de 4-2 overwinning van de week ervoor. Deze keer werden de ‘Cristallekes’ even met 6-1 opzij gezet. Vooral in de eerste helft werd duidelijk het verschil gemaakt. Wij voetbalde een zeer goeie eerste helft en controleerde de tweede. De Cristallekes vonden, zeker de eerste helft, daar geen antwoord op. Johan opende met een mooie goal de score.  Daarna was het weer even Bart-time. Hij scoorde er maar liefst 4. De laatste van de 6 werd gescoord door Yves D. Ondertussen in de tweede helft konden de Cristalleks wel nog de eerredder maken. Maar die was hun zeker gegund als sportieve ploeg. Na de match was het weer uitzweten bij enkele overheerlijk pinten! Dikke merci mannen van Herenstraat kermis!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Zebra’s Opglabbeek. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.