We blijven knallen na de zomerstop!

Het was alweer de 4e overwinning op rij na de zomerstop afgelopen zaterdag. En het moet gezegd, het zijn telkens duidelijke overwinningen. Nu was Vlijtingen het kind van de rekening. In Herderen gingen we als een komeet van start. Er was nog maar amper afgetrapt, of Johan vond met een perfecte voorzet het hoofd van Tom J. die zo’n ballen zonder probleem afwerkt. De mannen van Vlijtingen hadden de 0-1 nog niet verteerd en daar was, man in vorm, Johan alweer met de 0-2. De rest van de eerste helft had Vlijtingen wel meer balbezit en ontwikkelde ze wel wat druk, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Nu, wij kregen ook nog maar enkele kleine kansjes die eerste helft. De tweede helft vond Björn het dan tijd om zijn duivels te ontbinden. Hij maakte 2 beauty’s van goalen (De eerste zelfs nog mooier dan de tweede) en dan nog maar te zwijgen van zijne bal die van de éne paal naar de andere ging en spijtig genoeg zo terug het veld in rolde i.p.v. in de goal. Tussendoor maakte Tom J. ook nog zijn tweede van de namiddag. De Mannen van Vlijtingen probeerden nog wel, maar onze keeper had vooral een werkloze namiddag. M.a.w. een dikke 0-5 overwinning op Vlijtingen! We hebben hier van ze leve al ander uitslagen tegen gehaald ;-).

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Rekem. We komen samen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.