We zitten in ne flow, ook Mww Genk gaat eraan!

Ondanks het feit dat het iedere week kretsen is om aan voldoende spelers te geraken, gaat het sportief voor de wind. Afgelopen zaterdag was MWW Genk het kind van de rekening. Deze keer kwamen Ward Lenaerts en Kris Stulens nog eens de gelederen versterken. En het mag gezegd, ze hebben dat goed gedaan! Maar uiteindelijk heeft de hele ploeg een dikke match gespeeld. Zeker de eerste helft waren we heer en meester. We hadden veruit het meeste balbezit, creëerden de meeste kans en maakten dan ook logischerwijs de meeste doelpunten (eigenlijk het enige) in de eerste helft. Het was weer Johan die de score wist te openen. Het is toch ne goeie, al had hij er eigenlijk 2 moeten maken in de eerste helft. We kregen immers nog een terechte penalty, maar die werd vakkundig gemist. De tweede helft gingen we op hetzelfde elan verder, al ging het tempo iets omlaag. Begin tweede helft kregen we een vrije trap net buiten de 16. Niels plaatste zich achter de bal, maar dat leek geen goede idee volgens Jos (“Niels, dè kin dat neet!“). Waarop de webmaister een weddenschap afsloot met Jos op 5 bokken. Pats binnen en 5 bokken op Jos zijn kosten! En lachen! Even later knalde Kris Stulens onze derde perfect binnen. De mannen van MWW kregen nog een lichte, maar verdiende penalty. Zij wisten die wel te scoren en zo de schade enigszins te beperken. Bart pikte ook nog zijn goaltje mee en maakte de 4e van de namiddag. Op het einde wou Niels nog scoren, maar vermits hij niet meer in scoringspositie kwam aan de juist goal, duwde hij de bal maar in onze eigen goal. Maar geen nood, de marge was met 2-4 groot genoeg en we speelden de match goed uit en hadden weer een dik verdiende overwinning bij op den teller. Sterk!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Nieuwe Kempen. We komen om 14u30 samen in de sporthal.