Jong geweld helpt ons aan ruime overwinning!

Zoals het de laatste weken wel dikwijler gebeurt moesten we ook afgelopen zaterdag volk bij vragen om aan voldoende volk te geraken. Deze keer hadden we een blik jong geweld open getrokken. Brecht Merken, Brecht Vanhengel, Robin Vanalken en Roel -autokeuring- Swennen kwamen de rangen versterken. En het moet gezegd, ze hebben dat met verve gedaan! De Klok zolder, eveneens een jonge ploeg, kon zeker aardig meevoetballen maar wij hadden toch duidelijk het beste van het spel. De score werd dan ook door ons geopend met een mooie streep van de jongste Merken. Effe later verdubbelde het andere jonge talent Robin de score. Dat was ook ineens de score aan den halve. De tweede helft brachten we met Roel een echte stormram in de aanvalslinie. Terwijl Bart maar bleef roepen op niks liep Roel zich de longen uit zijn lijf. We ontwikkelde serieus druk en de mannen van Zolder kwamen er eigenlijk niet meer uit. Johan wist dit uit te buiten en maakte de 3-0. Het roepen van Bart bleek dan toch eindelijk iets op te leveren, want hij wist diep in de tweede helft de 4-0 binnen te tikken. De Klok Zolder kon nog een eerredder scoren, maar verder als dat kwamen ze niet. We hebben dan ook een goei match gespeeld met dank aan de jonge garde die ons uit de nood geholpen heeft. Merci Mannen! De afwezigen hadden alweer ongelijk!

Nu zaterdag spelen we om 14u30 uit in en tegen MWW Genk. We komen om 13u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.