Nieuwe kempen krijgt een pandoering!

Het was weer even kretsen om een ploeg bijeen te krijgen afgelopen zaterdag tegen Nieuwe Kempen, maar het is weer gelukt. Deze keer waren het Wim Hensen, Thomas Quinart, Marcel (collega Alain) en Tom Loyens (heel waarschijnlijk een blijver!) die onze troepen kwamen versterken. Daardoor hadden we zelfs éne reserve. En onze dépanneurs van dienst deden het samen met de echte veteranen meer dan uitstekend. De supporters waren nog niet allemaal vanachter hunne eerste bok uit en Bart had de 1-0 al gemaakt. Niet veel later duwde hij ook de 2-0 binnen. En het bleef maar gaan! We hadden veldoverwicht, kregen de meeste kansen en waren gewoon duidelijk de betere ploeg. Voor den halve werd het verschil nog verder uitgediept. De 3-0 werd door Tom T. zowaar met de kop binnen gewerkt. Onze Bart was in zijn nopjes, want hij maakte met de 4-0 zijn hattrick compleet. Ondanks dat het goed draaide was T1 Marc toch niet helemaal tevreden over het geleverde spel en zette hij David tijdens den halve uit de ploeg ten voordele van Hayati. Dit leverde onmiddellijk resultaat op! De combinatie liepen ineens nog een stuk vlotter en de verdediging stond nu nog sterker! Ja, David dat wordt in de week bijtrainen en zaterdag op de bank starten ;-). Dat hebt ge als ge een T1 hebt die de lat hoog legt! 😉 De tweede helft werd de voorsprong logischerwijs verder uitgebouwd want het bleef een beetje éénrichtingsverkeer. Dépanneur van dienst, Thomas Quinart, maakte zijn eerste voor de veteren en zorgde daarmee voor de 5-0. En ook Bart bleef gaan, hij maakte nog de 6-0. Daarna hadden die van ons een beetje bang van de regen die er zat aan te komen en hadden de mannen van Nieuwe Kempen er niet al te veel zin meer in. Den arbiter besloot dan maar om een kwartier voor tijd af te fluiten. Weeral een sterke prestatie! Goed bezig mannen!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 uit in Borgloon tegen Welborg. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.