Tornooi in Schimpen ligt ons iets minder.

Het was alsof den duvel ermee gemoeid was afgelopen zaterdag op het tornooi van Schimpen. We moesten daar normaal om 15u30 een match spelen tegen de veteranen van Vlijtingen. Maar de slagbomen in Hasselt en de slotenmaker op de Korenstraat besliste daar toch enigszins anders over. Na de nodige frustraties en andere routes geprobeerd te hebben konden we een goei half uur later toch beginnen aan onze match. Vermits de slotenmaker op de Korenstraat nog wat langer moeilijk bleef doen, moesten we een supporter van Vlijtingen (allé, toch van de keeper van Vlijtingen) vragen om met ons mee te doen. En net als de hele ploeg deed die dat zeker de eerste helft ferm goed. We speelden Vlijtingen (met oude bekenden Marc Mengels en Olivier Goeters in de ploeg) de eerste helft eigenlijk een beetje op een hoopje. Ze kregen hier en daar wel een kans, maar een echt moeilijke bal moest Yves niet pakken. Bij ons daarentegen, we kregen verschillende echt goede kansen. Tom J. wist er daar twee van te maken, maar stuitte ook min. zoveel keer op een, met momenten,  goed keepende Goeters. De twee de helft kwamen de kwaliteiten van Vlijtingen toch bovendrijven en kregen wij het moeilijk. Gevolg, de goalen vielen ineens snel en binnen de kortste keren ging het van 0-2 voor naar 4-2 achter. We wisten wel nog met een halve goal van Tom J. de aansluitingstreffer te maken, maar het vat was af en de tegenstander was ook wel goed. Een gelijkspel hadden we misschien toch wel verdiend.

Nu zaterdag spelen we om om 15u00 thuis tegen Welborg. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.