Herenstraat kermis ligt ons wel! DEEL 2

Vermits de webmaister de hele week in Voeren gezeten heeft en zijn voedingskabel van zijn laptop vergeten was, heeft hij nog geen verslag kunnen schrijven. Maar waar het in grote lijnen op neer komt is dat we met 0-4 gewonnen hebben van Akri (of zoiets) en dat we erachter gekomen zijn dat Herenstraat kermis ons wel ligt. Gevolg, we hebben ons kandidaat gesteld om volgend jaar mee te doen aan het echte tornooi. Dus als ge uw verlof al zout plannen voor volgen jaar, niet het laatste weekend van juli en het eerste van augustus! 😉

Nu zaterdag spelen we om om 15u30 op het Tornooi in Schimpen (Hasselt). We vertrekken om 14u30, maar komen al om 13u30 samen. Dit om een korte algemene vergadering te houden vermits we dinsdag 15 Augustus helpende handen nodig hebben voor het oldtimerstreffen dat we samen met Martin S. organiseren en waarvan de opbrengst naar de Veteranen gaat.

Wie niet kan belt af bij Alain

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.