Eisden 70 voor de bijl!

Aldus heb ik gehoord,

Onder een stralende zomerzon en op een vers gemaaid plein bekampten we de mannen van Eisden 70.

Het was een evenwichtige eerste helft maar de beste kansen waren toch voor ons. Bart wist bijna te scoren met een afstandsschot vanop 20 meter. Jammer genoeg stond de paal in de weg. Niet veel later moest Bart gekwetst naar de kant en moesten we onze enige wissel al doorvoeren.

In de tweede helft hadden we ook het beste van het spel en kregen we de ene corner na de andere. Het was een kwestie van tijd vooraleer de eerste goal viel en uit een vrije trap wist David met het hoofd te scoren. 1-0.

Eisden probeerde nog wel iets terug te doen maar buiten enkele halve kansen wisten ze niet echt te dreigen. Eindstand 1-0.

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Eisden 84. We komen om 14u30 samen in de sporthal.