Deel 2: Ondanks gelijkspel, dikke match gespeeld!

Het was afgelopen zaterdag tegen Laer Opglabbeek een beetje te vergelijken met de match van een week ervoor tegen Eversel Onder den Toren. Weer een goeie, jonge tegenstander waartegen we het moesten opnemen. Vandaar dezelfde titel! Met dat verschil dat er deze keer niet gescoord werd. Maar ondanks dat was het zeker een aangename match en waren de supporters zeker tevreden over hetgeen ze te zien kregen. Een tijdje geleden kregen we in Opglabbeek nog een pandoering (8-2) van jewelste te verwerken. Dat wilde we deze keer niet aan de hand hebben. Onze organisatie stond deze keer dan ook een stuk beter. Beide ploegen waren duidelijk aan elkaar gewaagd. In het begin was het voor beide ploegen voorzichtig aftasten, maar wat later volgden de kansen die helaas niet benut werden. Ook in de tweede helft werd er langs beide kanten goed gevoetbald. Dit zorgde voor een aantal kansen, maar beide keepers stonden pal. Het bleef dus bij die kansen en er vielen geen doelpunten. Iets wat deze match misschien wel verdiend had. Maar ondanks dat, toch een dikke match gespeeld en klaar voor den derby!

Zondag is het weer DERBY-TIME!!!

We spelen om 10u00 tegen de huidige ploeg van ‘t stad Apollo. Maar we gaan toch een poging wagen om ONZE titel terug in de wacht te slepen. We komen om 9u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.