De titel is terug waar hij thuis hoort!

En dat is bij de enige echte ploeg van ’t stad!

De veteranen van Zutendaal VV!!!

Het was thans een ontiegelijk vroeg uur voor ons op ne zondag, maar het leek wel alsof wij de ploeg waren die normaal op zondagvoormiddag speelt en dat de Apolloboys nog niet wakker waren. Want het ging snel! Een beetje veel te snel voor onze tegenstander. Na de ‘tactische’ ingreep van Johnny werden ons mannen helemaal wakker en begonnen ze te knallen. We kregen verschillende kansen en hadden duidelijk het overwicht. Dit overwicht wist Tuur te verzilveren door in de rebound het schot van Tom T., dat op de paal strandde, simpelweg binnen te duwen. De gashendel werd nog maar eens verder opengedraaid. Op aangeven van Bart, die ondanks niet te scoren een heel verdienstelijke match speelde, knalde Jurgen perfect binnen. Ondertussen was het halve en stonden we 0-2 voor en had onze gelegenheidskeeper Niels nog gene bal moeten pakken. Aan het begin van de tweede helft zou je dan denken dat den Apollo zich zou herpakken, maar dat was toch niet echt het geval. ’t Is te zeggen, ze ontwikkelden wel iets meer druk en Dennis kreeg een goede kans op de aansluitingstreffer maar die duwde hij onbegrijpelijk naast. Uiteindelijk bleven we toch makkelijk baas en kon ons machien Tom J. de 3-0 maken. Tussendoor kreeg de ex-ploeg van ’t Stad nog enkele kansjes, maar geen enkele op doel waar onze keeper moest tussenkomen. Aan de overkant werd onze ‘echte’ keeper dan weer koud gepakt door een verrassende vrije trap van Björn. 0-4! De apollokopjes gingen serieus naar onder en Yvette ging al naar binnen. Om het allemaal nog wat erger te maken knalde ons machien vanuit een scherpe hoek de 0-5 eindstand tegen de netten! Een dik verdiende derby-overwinning!!! Achteraf bij de heerlijke stokskes van Rudi bleef het toch maar angstvallig stil bij den Apollo.  Net zoals op hunne website, hier blijft het ook angstvallig stil en staat nog altijd ne titel die daar niet meer thuis hoort!!! Aanpassen aub!!!!

Nu genieten we van een welverdiende zomerstop die we komend weekend feestelijk inzetten met onze veteranenreis naar…

De volgende match staat op zaterdag 29 juli op het programma. We spelen dan om 12u00 op het tornooi van Herenstraat kermis (Heppenzeelstraat 43) tegen een ploeg die RGC heet. We komen om 11u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.