Ondanks gelijkspel, dikke match gespeeld!

Afgelopen zaterdag trokken we richting Eversel Onder den Toren. Naar jaarlijkse gewoonte weten we dat dit een zeer moeilijke verplaatsing is tegen een jonge, goeie tegenstander. Dat was deze keer niet anders. Meer nog, ze hadden nog wat jonger volk bij gevraagd ondanks het feit dat ze voldoende volk hadden (4 of 5 wissels). Zouden ze dan toch stiekem schrik van ons hebben? Ja, en misschien ook wel terecht zo bleek zeker de eerste helft. Die ging immers redelijk gelijk op en de beste kansen waren zelfs voor ons. Onze organisatie stond pal! Bijgevolg gaven we zeer weinig weg en kon onze voorlijn (Björn en Tuur) volledig zijn kans gaan. Aanvankelijk liep dit wat moeizaam, maar naarmate de eerste helft vorderde kregen we toch de beste kansen. Björn mocht zo tot 3 keer toe aanleggen van aan de hoek van de 16. De eerste 2 keer krulde hij de bal telkens voorbij de 2 de paal, maar bij de derde poging ging hij perfect over de keeper in de winkelhaak. Gevolg, eigenlijk verdiend 0-1 voor aan den halve. De tweede helft gaf ons in het begin ongeveer hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft. Iets waar de mannen van Onder den Toren zich blijkbaar niet aan verwacht hadden, want ineens begon een tot dan toe goed fluitende ref toch een beetje in het voordeel van de thuisploeg te fluiten. Kleine foutjes werden in hun voordeel beslist en randje buitenspel mocht nu verschillende keren gewoon doorgaan. Zo kwam Eversel beter in de match en het was 10 min. voor tijd dat ze alweer via een randje buitenspel de 1-1 konden maken. Vlak voor tijd kwamen we dan nog goed weg toen de tegenstander voor open goal de winnende treffer miste. Maar dat zou zeker niet verdiend geweest zijn!. Een 1-1 was uiteindelijk misschien wel een juist resultaat. En het was zeker heel verdienstelijk van onze kant tegen zo’n jonge ploeg aangevuld met enkele competitiespelers. Dikke match!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Laer Opglabbeek. En we hebben nog iets recht te zetten na onze blamage (8-2) in Laer Opglabbeek. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.