15 goalen in één match!

Wat een match kregen we weer voorgeschoteld afgelopen zaterdag. Op vlak van het aantal goalen zijn de supporters verwend. Al moet gezegd dat het aantal tegengoalen toch wat aan de hoge kant was. Zeker gezien de tegenstander maar 2 keer op een jaar samen voetbalt. De tegenstander was immers een gelegenheidsploeg uit Houthalen onder de naam Bounce vzw. Dit bleek een dansschool te zijn, maar het waren toch de papa’s van de dansende dochters die aan het voetballen waren. En het moet gezegd, er waren er toch een aantal bij die nog wel eens ooit tegen ne bal gesjot hadden. Maar los daarvan was dit een makkelijke tegenstander. Helaas paste wij ons ritme aan aan dat van de tegenstander en was het een zeer gezapige match de eerste helft. Het gevolg was dat we dan ook ‘maar’ met 2-0 (Tom Klomp en Alain) voor stonden aan den halve. Gelukkig ging het tempo de 2de helft iets de hoogte in en kregen we nog een waar doelpuntenfestijn. Voor ons scoorde nog Alain, Christiaan Verbruggen 2x, Marc 2x, Gert 2x en den tegenstander. Als je dan goed geteld hebt, zitten we aan 10. Zeer mooi, maar aan de andere kant wisten de danspapa’s ook nog 5 keer te scoren en nog een keer op de paal te stampen. Toch een kleine smet op deze ruime overwinning. Volgende week tegen Eversel onder den Toren zullen we toch iets steviger moeten verdedigen.

Zaterdag spelen we om 15u00 in Eversel tegen Eversel onder den Toren. We komen om 14u00 samen BIJ VEGES (Aan de sporthal is het natuurloop.).