Mijn thuis is waar mijn Haacht staat!

We dachten dat we het nooit gingen zeggen, maar afgelopen zaterdag was het zover. We waren heel blij dat we terug thuis (in ons clubhuis) waren waar ne lekkere Haacht op ons stond te wachten. Want net ervoor zat zowat alles tegen wat kon tegen zitten. Eerst kregen we een pandoering van jewelste van de jonge garde van Gerdingen, daarna moesten we slechte bok (Pax pils) drinken en alsof het nog niet erg genoeg was kregen we daar worsten te eten die je nog niet aan den Apollo durft voeieren. Man, man, wat is er toch mis met de traditionele snee met heitskiehs en mosterd? Laten we stellen dat de catering in Beek even slecht was als ons geleverde spel op de grasmat. Want we moeten eerlijk zijn, tegen de hevige jonge garde van Gerdingen hadden we niks te zeggen. Ze waren op alle vlakken simpelweg beter dan ons. Gevolg was dat de goalen er voor hun vlot ingingen. Tegen den halve hadden ze er al 4 in ons mandje gelegd. Gelukkig kon Marc nog een beetje de eer redden met de 4-1 vlak voor rust. Maar het was maar een kleine eer want de tweede helft gingen we volledig ten onder. We kregen er nog 5 om de oren wat zorgde voor een historische 9-1 nederlaag. Amai mijn voeten!

Zaterdag spelen we (hopelijk beter) om 15u00 thuis tegen Eisden 84. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie