Zelfs met Neske als supporter kan Nieuwe Kempen niet winnen.

Afgelopen zaterdag hadden we hoog bezoek langs de zijlijn. Oude glorie Neske kwam zijn beide ploegen waar hij zijn veteranencarrière heeft uitgebouwd aanmoedigen. Na verschillende jaren de kleuren van onze ploeg verdedigd te hebben, heeft hij zijn laatste jaren als actieve voetballer/keeper bij Nieuwe Kempen gesleten. Maar dat Nieuwe Kempen bleek toch wel een maatje te klein voor een goed voetballende ploeg zoals ons. Allé, ’t is te zeggen, afgelopen zaterdag voetbalden we toch weer eens als vanouds. De bal ging goed rond en dat leverden aardig wat kansen op. Had dat misschien te maken met het feit dat iedereen (zelfs David en Yves D.) goed zijn positie hield? Of met het feit dat Ward zijn eerste volledige match speelde (maar nog steeds niet scoorde)? Of met het feit dat Alain als een speer de rechterflank voor zijn rekening nam de eerste helft?  Wie zal het zeggen? Feit was dat we aan den halve na een goal van Gert en één van Tom J. al 2-0 voor stonden. Dat ging goed, dus gingen we de tweede helft op hetzelfde elan verder. 3-0 door Marc, effe concentratieverlies en oei 3-1, maar hola daar was Tom J. nog eens met de 4-1 en Marc rondde mooi af met de 5-1. Dik verdiende overwinning!

Zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Gerdingen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie