De geel winnen van de rooi

Eisden 84 was nergens te bespeuren afgelopen zaterdag. Ze hadden immers afgezegd omdat ze geen volk genoeg hadden. Geen probleem, dan hebben we maar onder elkaar gespeeld. Onze voorzitter had twee prachtige ploegen verdeeld in geel en rood. De rooi gingen furieus van start en stonden snel voor waardoor Hayati al snel fan was van de rooi. Maar hij kwam net als jaren geleden op de veteranenreis bescheten uit! De geel namen het heft over en trokken een verdiende 7-5 overwinning naar zich toe.

Zaterdag spelen we nog eens een topper uit de oude doos als generale repetitie voor ons internationaal tornooi in Portugal. We spelen om 15u00 en en tegen Oud Termien. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie