Amai mijn voeten!

Ai, oei, amai, … We kunnen rustig stellen dat we afgelopen zaterdag een pijnlijke historische nederlaag geleden hebben. Het was dan wel tegen ITM Meeuwen waar we het altijd wel moeilijk tegen hebben. Maar we moeten eerlijk zijn en durven vaststellen dat onze prestatie eigenlijk ondermaats was. Al ging het tot aan de 1-0 (26ste min.) nog redelijk gelijk op. Ze waren wel wat beter, maar wij kregen toch ook onze kansen. Maar na de 1-0 viel het bij ons als een pudding in elkaar. Aan den halve stonden we al 3-0 achter. In de tweede helft ging het dan van kwaad naar erger. De kansen en de goalen vlogen ons rond de oren alsof het niks was. Met nog bijna tien minuten te spelen en bij een 8(!)-0 stand kreeg den arbiter medelijden met ons en vond hij het goed geweest en floot af. Merci arbiter! Laten we deze offday maar rap vergeten en op naar de volgende match!

Komende zaterdag spelen we THUIS om 15u00 tegen de Zebra’s. De mannen van Eksel hebben immers afgebeld. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie