Half elf is geen uur voor ons.

Aldus heb ik gehoord:

Zaterdag was het tijd voor deel 2 van het kermisgebeuren op de Herenstraat in Genk Nog vroeger als vorige week werden we de wei ingestuurd voor een match tegen Verzekeringen Geurts. Sommigen onder ons dachten dat de wedstrijd op het zelfde uur was als vorige week met het resultaat dat we in de eerste helft niks klaar kregen. Een 0-2 achterstand aan de halve was dan ook terecht.  In de tweede helft werden we dan eindelijk wakker en Bart scoorde de aansluitingstreffer. Verder dan dit kwamen we niet. Een gelijkspel zat er misschien in maar het mocht niet zijn. Volgende week beter!

Komende zaterdag spelen we terug op een normaal uur om 15u00 in en tegen Meeuwen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.