Een ganse match onder liggen en toch winnen!

Je moet het maar doen, een ganse match onder liggen en dan nog lekker droog met 0-2 winnen. Over een efficiënte ploeg gesproken! Afgelopen zaterdag draaide deel 1 van het tornooi van Herenstraat Kermis voor ons heel goed uit. We hadden net voldoende man die het onder een toch wel stevige zon moesten opnemen tegen Tilcas, een ploeg die normaal competitie speelt. Al snel bleek dat het geen makkelijke match zou worden. De mannen van Tilcas wisten een stevige druk te ontwikkelen en speelden toch redelijk wat kansen bij elkaar. Maar keer op keer werden ze vakkundig de nek omgewrongen of zat -man van de match- Yves V. er tussen. En zoals de voetbalwet het dan voorschrijft, komt dan die koude douche eraan. Een voorzet achter het steunbeen van Björn werd perfect afgerond door Bart. Zeer gevlijd 0-1 voor aan den halve. De tweede helft was eigenlijk hetzelfde verhaal. Druk en kansen voor Tilcas, maar weinig tot geen trefzekere spitsen bij Tilcas. Op het einde kwam dan weer de gekende koude douche om de hoek kijken. Tom J. wist met zijn laatste krachten nog een verdediger en de keeper van Tilcas in de luren te leggen. 0-2 overwinning! Onverdiend? Nee, nee, dat noemen ze efficiënt! 😉

Zaterdag spelen we om 10u30 op het tornooi van Herenstraat kermis tegen verzekeringen Geurts. We komen om 9u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie