Na 2 nederlagen weer een mooie overwinning!

Het waren de mannen van de Zebra’s die ons afgelopen zaterdag partij gaven vermits de mannen van Eksel hadden afgebeld. En blijkbaar ligt die tegenstander ons wel, want al redelijk snel stond het 2-0. Bart, die even later teensgewijs uitviel, en Merken Junior, die ons bij gelegenheid kwam versterken, opende vlot de score. Merken Junior scoorde vlak voor rust ook nog een mooie derde. Ondertussen hadden de Zebra’s toch ook al tegen gescoord. 3-1 aan den halve. Na den halve was het Björn en Jeroen tijd! Jeroen die vorige week nog meer leed had met zijn T-shirt dan iets anders, wist nu zijn T-shirt laag te houden en de assist van Björn zuiver af te werken. Björn zelf wist ook nog te scoren. Zelfs de Zebra’s vonden nog één maal de weg naar doel. Tussendoor beweerde El Turo nog dat hij een penalty had moeten krijgen. Maar als den arbiter kaarten had bij gehad, had hij geel gekregen voor schwalbe! Maar uiteindelijk toch weer een mooie verdiende overwinning bij op den teller.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Eisden 70. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie