Dikke match!

Het was net als in Millen weer kretsen om aan voldoende volk te geraken afgelopen zaterdag op het tornooi van Kabouters Opglabbeek. Toch straf, een maand geleden zaten we nog met 6 à 7 reserven en nu moeten we volk bijvragen om aan 11 man te geraken. Raar!?! Maar niet gelaten, de mannen die er waren en de 3 versterkingen (Rudi Vanalken, Andreas Nijs en Ingmar Cosemans) hebben dat heel goed gedaan tegen Eisden 84. Bij de start van de match dachten we dat het een moeilijke match ging worden. Eisden 84 had immers hun jonge garde weer bij. Maar uiteindelijk viel het allemaal reuze mee. Ivo zette met zijn collega-verdedigers een goed organisatie neer waardoor het middenveld en de aanval zich konden concentreren op het creëren van kansen. En het moet gezegd, dat lukte vrij aardig. Een van de eerste mooie kansen werd dan ook meteen perfect met de kop in doel gewerkt door Rudi Vanalken. Marc jaloers natuurlijk: “Als Rudi dat kan, moet ik dat toch ook kunnen.”. En niet veel letter zette Marc zijn voet tegen een afgeweken voorzet van Ingmar en maakte er zo 0-2 van. De mannen van Eisden 84 kregen zelfs met hunne ‘topaanvaller’ niet te veel klaar. Dit tot frustratie van die zo gezegde topaanvaller. Hij kon het niet nalaten om zijn frustraties eerst op Marc uit te werken en stampte hem op zijn achillespees uit de match. En we hadden al maar éne wissel. Even later ging hij ook nog eens door op David en had hij wat ons betreft al van het plein mogen vliegen. De tweede helft ging eigenlijk op hetzelfde elan door. Wij creëerden de meeste en de beste kansen en Eisden kon heel af en toe eens tegen prikken. Andreas ging op wandel door de verdediging van Eisden en wist de 0-3 perfect aan te geven aan Tuur. Rudi en Ingmar vonden elkaar goed en deden de verdediging van Eisden 84 serieus pijn. Ingmar maakte er immers nog 2. Tussendoor hadden de mannen van Eisden een vrije trap erin gesjot en had Gert nog een perfecte owngoal gemaakt om het leed toch een beetje te verzachten voor Eisden 84. Onze ‘topaanvaller’ van Eisden vond het dan nog nodig om zowel Johnny als Ivo te laten kennis maken met zijn frustraties en werd eindelijk meer als terecht van het veld gestuurd. Een dikke overwinning bij op den teller. Goei match mannen!

Zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen De Klok Zolder. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie