Van het éne tornooi naar het andere!

Het drieluik aan tornooien begon toch een beetje moeizaam. Afgelopen woensdag moesten we om 19u00 aantreden op het tornooi van Krom en Stijf Millen. Geen evident tijdstip voor ons. Uiteindelijk hadden we 5 à 6 ‘echte’ veteranen en moesten we de rest aanvullen met sympathisanten die zeker hun best deden. Maar in een ploeg waar automatismen toch wel een belangrijke rol spelen, liep het dus niet al te vlot met zoveel nieuwe mensen ineens in de ploeg. We hadden wel overwicht, maar kregen toch vrij weinig echte kansen bij elkaar gevoetbald. Daarbovenop heeft Niels (gelegenheidskeeper) 2 ballen gepakt, en dat was er nog éne teveel (een terugspeelbal). KWB Munsterbilzen was ook zeker niet goed te noemen, maar had op bepaalde momenten net iets meer meeval als ons en kon zo nipt met 2-1 winnen. Toch bedankt aan de mannen die ons uit de nood geholpen hebben.

Deel 2 van ons drieluik was ons eigen tornooi afgelopen weekend. Het was weer super gezellig, bakken en braden buiten en in de keuken, veel pintjes in onze nieuwe biertent/toog, een prachtige galamatch tussen oud en jong KSA, veel ambiance en een geweldige sportieve sfeer!
Winnaar van het tornooi was uiteindelijk Siemes-Vanhengel, met een glansrol voor onze eigen veteraan Tom J. Maar de belangrijkste prijs, de beker van sportiviteit, ging naar de Lady’s. Dikke proficiat aan alle deelnemers en een dikke dankjewel voor de organisatie en alle medewerkers!!! De foto’s komen spoedig online.

Zaterdag spelen deel 3 van ons drieluik. Om 15u00 spelen we op het tornooi van Kabouters Opglabbeek voor de verandering nog eens tegen Eisden 84. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie