De blessurelast eist zijn tol.

De lijst met geblesseerde spelers begint toch redelijk lang te worden en heeft nu ook weerslag op ons spelniveau. Met Alain, Yves D., Tuur, Gert, Bart, Tom J., Ward en Niels kan de lijst met geblesseerde spelers toch alweer tellen. En daarbovenop zijn David en Johnny nog maar net terug uit blessure, lieten Tom T. en Jan W. hun ploeg in de steek en moest Kris arbiter spelen. M.a.w. de spoeling was dun afgelopen zaterdag. Maar ondanks dat begonnen we goed aan de match tegen een stevig Denegaerde Niel. Al redelijk snel kwamen we op voorsprong via een doorgekopte corner die Bart perfect overhoeks binnen kopte. Daarna hadden we alles goed onder controle. De mannen van Niel boden wel goed weerwerk, maar het waren toch wij die via Jurgen de score verdiend verdubbelde. Ondertussen moeste we de éne geblesseerde speler, Tom J. vervangen door de andere, Niels. Aan den halve zaten we met Ward en Bart nog met 2 geblesseerden waarvan we er maar éne konden vervangen door de wederoptredende Johnny. Dat die blessurelast toch zijn tol begon te eisen, was duidelijk te merken in de tweede helft. We kregen het moeilijk tegen een stevig en met momenten goed voetballend Denegaerde Niel. De 2-1 aansluitingstreffer liet dan ook niet lang op zich wachten. Gelukkig konden we de 2-2 nog wel even uitstellen. Maar uitstel was helaas geen afstel. De druk van de mannen van Niel nam alsmaar toe en resulteerde een kwartiertje voor tijd in de 2-2. De schrik om een tweede keer dit jaar te verliezen zat er in, maar ondanks dat kwamen we toch terug iets beter in de match en kon Niel hunne druk niet aanhouden. Op het einde kregen we zelfs, na een opgepakte terugspeelbal, met een onrechtstreekse vrije trap in de 16 van Niel nog een gouden kans om de match alsnog te winnen. Maar het ingestudeerd nummertje draaide toch enigszins anders uit dan op training. 2-2 was dan ook de juiste eindstand.

Nu woensdag spelen we om 19u00 op het tornooi van Millen tegen KWB Munsterbilzen. We komen om 18u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie