De Klok Zolder noemt het een ‘achteloze afstraffing’

Voor de derde keer op rij was het weer kretsen om aan 11 man te geraken afgelopen zaterdag. Deze keer hadden we weer 4 niet-veteranen (Tim Diamantini, Ingmar Cosemans, Andreas Nijs en Steven Pley) nodig om een ploeg op de been te krijgen. Met alle respect, maar de webmaister kan dit nog steeds moeilijk vatten. Ok, nu was het schoolfeest maar daar waren zeker niet alle afwezigen! En de 2 keren ervoor was het geen schoolfeest. Jammer voor diegene die er wel zijn en we maken ons daar ook niet echt populair mee bij onze tegenstanders. Dus Jongens, volgende match iedereen terug van de partij!!!

De mannen van De Klok Zolder hadden het dus moeilijk met onze ‘jonge veulens’ die toch wel duidelijk mee het verschil maakten in de 2-6 overwinning. Ze hebben een mooi verslag geschreven dat je hier (klikken) kan lezen. Al valt uit de ondertoon van het verslag te lezen dat ze eigenlijk toch niet zo goed tegen hun verlies kunnen.  De goalen bij ons werden gemaakt door Tim D. (3x), Björn, de blonde krullenbol en Gert met een fantastisch genomen penalty.

Zaterdag spelen we om 14u30 uit tegen MWW Genk. We komen om 13u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie