Ja, en zo kan je dan ook een match verliezen!

Denegaerde Niel, het blijft een speciaal ploegske. Ook afgelopen zaterdag in Niel bij As was het weer een match met de nodige animo. Het begon allemaal redelijk gezapig met een thuisploeg die de eerste helft lichtjes beter was als ons en al snel de 1-0 kon maken. Of dit met de sterkte van Niel te maken had, durf ik in twijfel te trekken. Het is zeker een degelijke ploeg, maar wij waren de eerste helft ook niet de voetballende ploeg van de laatste weken. Het liep allemaal wat stroef. Dit vertaalde zich ook in het missen van de penalty voor de toch wel verdiende 1-1. Geen nood, er kwam nog een tweede helft. En al moesten we de tweede helft bergop spelen, toch hadden we die tweede helft duidelijk het betere van het spel. We waren steevast in de aanval. De druk werd geleidelijk aan sterker en sterker. Tot op het punt dat den arbiter de druk niet meer aan kon. Na eerst 2 duidelijke fouten op spelers van ons niet te willen zien zag hij op de daaropvolgende counter van ons buitenspel waar er in de verste verte geen sprake van buitenspel was. En om zijn ongelijk nog wat kracht bij te zetten vond hij het nodig om met Tom J. in de clinch te gaan en hem rood te geven. Tom had zich ook wel kunnen/moeten inhouden, maar als den arbiter normaal had gedaan was er ook niks gebeurd. Jammer dat een match zo bepaald moet worden. Na het tumult was bij ons de goesting om er nog iets van te maken volledig weg en kregen de mannen van Niel in de slotfase nog een terechte penalty die ze wel wisten om te zetten. 2-0. Ja, en zo kan je dan ook een match verliezen.

Volgende week spelen we om 15u00 thuis tegen Welborg. Voor de match hebben we om 13u30 nog een algemene vergadering. Dus iedereen wordt om 13u30 in de sporthal verwacht.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie