Billijk gelijkspel

Aldus heb ik gehoord…

Nadat de helft van de spelersgroep nog eerst even naar de training van Park Houthalen ging kijken, kwamen we toch aan op het juiste drassige plein. Het was een koude avond en ons spelpeil was eveneens niet om er warm van te krijgen. We hadden duidelijk moeite met de 3 aanvallers van Hutte Houthalen. Dit leidde tot enkele kansen van de thuisploeg. Maar op de counter wisten we toch de 0-1 (de licht geblesseerde Bart) te maken. Hutte had toch het betere van het spel al was dit voor een deel te danken aan de wind in hun voordeel. Dit resulteerde in de 1-1 aan den halve. Gewapend met de Strupar en Oulare (Johnny en Tuur) van de veteranen begonnen we met goede moed aan de tweede helft. Het was een evenwichtige tweede helft. Het was duidelijk dat wie als eerste zou scoren, de match zou winnen. Hutte kon nog enkele keren dreigen maar wij kregen toch nog 2 mega-kansen om de match in ons voordeel te beslissen. David miste eerst onbegrijpelijk van in de kleine baklijn. En even later deed Niels er nog een schepje bovenop door een penalty te missen. Daarna waren we lichtjes beter maar net te weinig om de winstpremie te verdienen. 1-1 einduitslag!

Volgende week spelen we om 15u00 in en tegen tegen Denegaerde Niel. We komen om 14u00 samen in de sporthal.