We halen uit als vanouds!

Wat een match afgelopen zaterdag tegen Eisden 84! Op de happening van Polonia kwamen we tegen de mannen van Eisden na een geweldige remonte niet verder dan een 5-5 gelijkspel. Maar op de pleinen van Patro waren ze een serieus maatje te klein. Ondanks het feit dat onze voorzitter de kleren vergeten was en er dik 20 minuten later gestart werd; had de webmaister toch de eerste 4 goalen gemist. Maar naar men vertelde stonden we toen al 0-4 voor met een hattrick van Wim en een doelpunt van Tom J. Nadat Tom J. zijn tweede van de namiddag gemaakt had en nog wat kansen miste op een zuivere hattrick was het tijd voor den halve. Na den halve hetzelfde spelbeeld. Wij speelden de éne kans na de andere bijeen en Eisden 84 kwam amper in het stuk voor. En daar was Tom J. weer voor de 0-6. Geen zuivere hattrick, maar toch straf! Effe later wilde ook Bart aan zijn hattrick beginnen, maar zijn vizier heeft nog wat afstelling nodig. Zijn scoringsmachine begon en stokte bij de 0-7. Tussendoor wisten de mannen van Eisden te counteren. Een van die counters leverde de eerredder op. Jammer voor Niels die goed keepte en dit even later kracht bij zette door in een één tegen één situatie de meerdere te zijn van de aanvaller van Eisden. Alsof het nog niet genoeg was, maakte Tom J. zijn 4de van de namiddag. De supporters hoopten daarna op dubbele cijfers, dat was immers al een eeuwigheid geleden. Maar ondanks nog een resem kansen bleef het toch bij 1-8. Dikke match!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen De Klok Zolder. En we gebben nog een rekening open staan tegen die mannen na de zware nederlaag bij hun! We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie