Ook Hasselt wordt met 4-1 wandelen gestuurd!

Na Eversel onder den Toren werd afgelopen zaterdag ook Hasselt, toch ook weer een sterke ploeg waar we het meestal moeilijk tegen hebben, met 4-1 wandelen gestuurd. Nu, we moeten ook wel eerlijk toegeven dat de mannen van Hasselt maar met 10 waren en wij weer een heel arsenaal aan wisselspelers hadden. Maar los van dat hebben we toch weer een degelijke partij afgeleverd. Natuurlijk moesten we toch weer eerst 0-1 achter komen. Deze keer was het geen mistasten in de verdediging, maar een mooie goal van Hasselt. Die 0-1 achter deerde ons eigenlijk vrij weinig, want we hadden duidelijk het betere van het spel en de kansen volgden zich goed op. Dus die goalen zouden wel volgen. En ze volgden! Onze spitsen Bart en Tom J. wisten er voor den halve nog 2-1 van te maken. Al kunnen we die van Bart ook wel voor een groot stuk op Niels zijn rekening schrijven. De tweede helft werd de goede lijn duidelijk doorgetrokken. De hele ploeg deed zijn duid in het zakje wat voor een aantal mooie aanvallen en kansen zorgden. Uiteindelijk wist Tom T. er daar 2 van te verzilveren. Een dik verdiende 4-1 overwinning die eigenlijk nog veel ruimer had kunnen zijn als we wat meer geluk hadden in de afwerking. Maar die goalen hebben we gespaard voor komende zaterdag!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Eisden 84 op de pleinen van Patro Eisden. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie