0-0 en toch een goeie match!

Het is alweer even geleden en het komt weinig voor, maar afgelopen zaterdag bleef de match op 0-0 steken. Ondanks het gebrek aan goalen was het voor de supporters toch een aangename match om te kijken. Al hadden we al heel snel kunnen voor staan. Maar onzen David heeft teveel naar Anderlecht gekeken en miste zijn penalty. Hij heeft het achteraf in de kantine wel meer dan goed gemaakt. Schol! Vanaf nu mag hij altijd de penalty’s nemen/missen. Verder hadden we zeker het betere van het spel want onze gelegenheidskeeper Tom J. had zo goed als niets te doen. We voetbalden verschillende kansen bijeen, maar echt dikke kansen zaten er ook weer niet echt tussen. Misschien misten we onze gelegenheidskeeper van voor? Gevolg, een 0-0. Goeie match;alleen vergeten we te scoren. Maar dat is voor nu zaterdag!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit in en tegen Helchteren. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie