Het zal voor in december zijn.

Jammer maar helaas, maar afgelopen zaterdag zijn we er niet in geslaagd om de titel van ploeg van ’t stad terug te veroveren. De mannen van den Apollo mogen hem nog een half jaartje houden. En of ze daar blij mee waren??? Niet dan, van 8 maart was het geleden dat ze nog iets op hunne site gezet hadden en je moet nu maar eens kijken. klik hier! Nu, toegegeven het is op zich nog wel een vrij eerlijk verslag als je hier en daar wat zaken vergeet te lezen. Dus veel woorden gaan we daar niet meer aan vuil maken, het zij zo en in december nemen we revanche!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Blijf jong Maasmechelen onze laatste match voor de zomerstop. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie