Primark primeert voor Jacky!

Nu we dachten alles al meegemaakt te hebben, kwam Jacky met een primeur. Op een zonovergoten zaterdagnamiddag (m.a.w. een perfecte veteranennamiddag) koos hij ervoor om te gaan shoppen met moejer??? (voor Jacky lookalikes klik hier) Zou hij al aan het oefenen geweest zijn met overlopen voor komende zaterdag?

De match dan! Na een welgemeende minuut stilte voor onze Huub werd de match op gang gefloten. We kregen al snel redelijk wat druk te verwerken dat even snel resulteerde in een 1-0 achterstand. Ondanks dat kregen we toch ook onze kansen en scoorde Tom T. na een zoveelste rush de 1-1. Even later ging het snel. We moesten maar even met de ogen knipperen en we stonden 4-1 achter. Al was de 4-1 duidelijk vanuit buitenspel. Niet veel later eiste den arbiter weer een hoofdrol op door een zuivere goal van ons wel af te keuren voor offside. In plaats van 3-2 aan de rust was het 4-1. Maar niet getreurd, de tweede helft mochten wij bergaf spelen. En dat loonde!  We overklasten Hees met geweldig combinatievoetbal mondeling aangestuurd door Tuur. 4-2 (Alain), 4-3 (Marc), een hoop gemiste kansen en 4-4 met de laatste krachten van Ronny. Nu erop en erover dacht iedereen, maar helaas gaven we dit door mistasten in de verdediging zelf uit handen. Met echter nog maar enkele minuten te spelen kwamen de mannen van Hees de eerste twee keer aan de goal de tweede helft en wisten ze ook 2 keer te scoren. 6-4! Je kan wel zeggen dat dit dik onverdiend was. Een gelijk spel hadden we zeker verdiend en op basis van de tweede helft zelfs meer.

Zaterdag spelen we den derby! We gaan eens kijken of de apolloboys de titel van ‘Ploeg van ’t Stad’ nog kunnen verlengen of dat ze hunne  website gaan moeten aanpassen. Om 15u00 is het zover. We komen om 14u30 samen in de sporthal. We sluiten af met BBQ.