Webmaister presteert op website zoals op het plein… overal te laat!

Het was eindelijk zover afgelopen zaterdag. De webmaister had het thans lang kunnen afhouden, maar dankzij zijn grote mond na veteren-Apollo heeft hij dan toch de voetbalschoenen mogen aanbinden. Of het een succes was? Bwa, dat ligt eraan hoe je dat bekijkt. De verdediging van Blijf Jong Maasmechelen was alleszins enthousiast. Laten we zeggen dat hij nog wat moet bij trainen. Al bij de start van de match kreeg hij thans al een reuzekans, maar hij kwam net te laat. Even later legde Marc de bal nog op de lat en tegen het einde van de eerste helft kreeg de webmaister weer een open kans, maar weer was hij net te laat. Gevolg, 0-0 aan de rust (maar die mannen van Maasmechelen waren wel moe gemaakt ;-)). T1 Jos greep tactisch in tijdens den halve en dit resulteerde al snel in een 1-0 voorsprong. Niet veel later stond het tegen de 10 man van Maasmechelen alweer 1-1. Goed om ons even wakker te schudden en even op het gaspedaal te gaan staan. Van 2-1 ging het vrij vlot naar 3-1. Match binnen denk je dan. Totdat de mannen van Maasmechelen met een verrassende tactische ingreep kwamen. I.p.v. met 10 te spelen gingen ze nu met 9 spelen en daar hadden we het serieus moeilijk mee. De Maasmechelse webmaister (op vlak van postuur toch) wrong zich perfect door de verdediging en maakte de 3-2 aansluitingstreffer. Daarna was het een beetje pompen of verzuipen en waren we blij dat de scheids de match affloot. Het was dan misschien niet allemaal even mooi, maar we gaan de zomerstop toch maar in met een overwinning!

Komend weekend staat weer één van onze hoogtepunten op het programma! We gaan op reis! We komen zaterdag om 7u00 samen bij T1 Jos en gaan van daaruit richting Boekarest in Roemenië.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie