De overwinning komt steeds dichter en dichter!

Het is bijna zover! De tweede (?) overwinning van het jaar komt steeds dichter en dichter. Niet dat we ineens zoveel beter spelen, maar statistisch gezien zijn we nu dichter bij een overwinning dan ooit. Tegen Eisden 84′ waren we er al even dicht bij. Maar nu stak een super snelle en goeie spits van Eisden er een stokje voor. Zoals ondertussen gewoonlijk kwamen we snel 0-1 achter. Maar dankzij Tom T. en Johnny wisten we dit even snel om te buigen naar een 2-1 voorsprong. Vlak voor rust wisten de mannen van Eisden nog 2-2 te maken. Een accident de parcours dachten op dat moment en we zouden de tweede helft wel het verschil maken. Maar niets was helaas minder waar. de spits van Eisden had even een goed moment en voordat we goed en wel begonnen waren aan de tweede helft stonden we 2-5 achter. We wisten ons daarna nog wel goed terug in de match te knokken en via Bjorn en Tom J. terug te komen tot 4-5. Maar uiteindelijk deed Tuur vlak voor tijd het licht helemaal uit met een te korte terugspeelbal. Einduitslag 4-6.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Polonia en statistisch gezien is een overwinning nu wel heel dicht bij. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie