Eisden ’84 wordt het kind van de rekening!!!

Ondanks een nieuwe pijnlijke 5-1 nederlaag afgelopen zaterdag, wordt de tijdelijke staking toch opgeheven. Dit omdat er duidelijk licht is aan het einde van de duistere tunnel! Eerst en vooral hebben de veteranen van Heusden een sterke ploeg en is het zeker geen schande om in Heusden te verliezen. Verder komen de passen van Tuur tegenwoordig weer perfect in de voeten (hij moet allen nog wat kleuren leren), krijgt onze verdediging minder goalen binnen als in onze vorige uitmatch in Hasselt en creëert onze aanval meer kansen (ze missen er ook wel meer, maar die vliegen er zaterdag wel in). En tot slot blijven de ULTRAS van de veteranen van KZVV als één man achter hun team staan!

FORZA VETERANEN!!!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Eisden ’84. Sorry mannen van Eisden, maar jullie worden het kind van de rekening! We gaan los voor de overwinning!!!

Vooraf hebben we nog algemene vergadering dus we komen om 13u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie