Polonia is het kind van de rekening geworden!

(verslag van onze verslaggever ter plaatse Bart H.)

Eindelijk nog eens een wedstrijd tegen een echte veteranenploeg. Polonia eisden is dit keer de geduchte tegenstander. Sommige spelers zitten in het bestuur van cullinair eisden en dit was ook te zien in de strakke uitrusting van Eisden. De wedstrijd startte echt slecht. Na 15 minuten spelen was het al 0-2 voor Eisden. Enkele slechte passes werden afgestraft en zo stonden we al vlug op achtervolgen. Na een spurt van Arthur sprong een ongekende spier voor de medische wereld en zo kwam Marc Vanalken in het spel als laatste man. Organisatie terug in orde vanachter en Tom Thijs die zin had om de lijn een stuk of 45 keer op en af te lopen. Tom janssen daarentegen, heeft tot 2 x toe met een schot op goal een koe van boer Menten weten te raken. Al bij al hebben we de wedstrijd gecontroleerd met 4-2 (2x Bart en 2x Tom J.) en deed de overwinning nog eens deugd. Met een rondje vanuit Schotland werd de overwinning met bijna alle 50 veteranen uitbundig gevierd.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen De Klok Zolder. We komen om 14u00 samen in de sporthal. Daarna gaan we in Gellik spaghetti eten.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie