Webmaister op zelfde niveau als ploeg afgelopen week.

Te min, overal te laat (vooral Tuur) en eigenlijk gewoonweg niks te zeggen leverde een zware 1-5 pandoering op in eigen huis tegen Eksel en een webmaister die de hele week heeft moeten nadenken hoe hier iets positiefs over te kunnen schrijven. Hij doet een poging om enkele verzachtende omstandigheden op te lijsten. David scoorde de 1-1 en aan den halve stond het nog 1-1. Eksel was volledig en heeft een sterke ploeg. Wij waren echter maar net met 11 en zoals meestal viel onze voorzitter in de tweede helft uit. Gevolg, met 10 verder vermits we geen wissels hadden en nog veel minder te zeggen. Toch raar als je weet dat we de week ervoor 4 wissels hadden??? Nu, Eksel verdiende dubbel en dik de overwinning, maar iets meer weerwerk van onze kant had toch wel gemogen.

Komende zaterdag trekken we dit recht in en tegen Hasselt. Om 15u00 spelen we op het kunstgrasplein van Hasselt. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 jos! Ook diegene die zich verslapen!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie