We blijven steken op 2-2

We wisten op voorhand dat we aan Boxberg een stevige klant zouden hebben. Dit bleek ook al redelijk snel. Boxberg begon hevig en kwam vlot 1-0 voor. Maar lang duurde het niet eer we de match naar ons toe trokken. Het overwicht wisten we te verzilveren via Tom T. en Alain. Af en toe deed er eens een onervaren arbiter gek, maar toch kregen we nog enkele kansen om de voorsprong verder uit te bouwen. Het bleef echter bij een 1-2 stand aan de rust. Zeker niet slecht als we die lijn de tweede helft hadden kunnen doortrekken. Maar je hoort het al van ver aankomen, dat was absoluut niet het geval. Er lukte niet teveel meer en Boxberg kreeg meer en meer veldoverwicht, maar veel wisten ze er niet mee aan te vangen. En net als in de eerste helft deed er af en toe een onervaren arbiter gek. Het was uiteindelijk een flatertje in de verdediging dat ons de overwinning kostte. Jammer, want hier zat meer in. We kunnen beter!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Eksel. Een stevige tegenstander dus iedereen fris en monter (en met de juiste schoenen) om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie