Sublieme match!

We gingen wervelend van start en de eerste goalen konden dan ook niet lang uitblijven. De kansen volgden elkaar vlot op. Doordat de afwerking er niet altijd was kon de tegenstander de eerste helft nog een beetje de schijn ophouden en stond het aan den halve slechts 2-1. De tweede helft ging het gas volledig naar onder en maakte we met subliem voetbal duidelijk het verschil. De doelpunten gingen vlot binnen wat ons een fantastische, oververdiende 6-2 overwinning opleverde. De supporters gingen zelfs vroeger naar binnen om de overwinningston aan te steken. euh… ¬†Of was het nu andersom?

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Oud Termien. Dan is het kwestie van de kop ervoor te leggen!!! Dus IEDEREEN scherp aan de aftrap! We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie