Heroptrende Bart schiet meteen met scherp!

KS Polonia was afgelopen zaterdag de ideale gastheer. Het was een sportieve, degelijke ploeg die ons meteen het vuur aan de schenen legde. We waren nog maar net bezig en we stonden al 1-0 in het krijt. Maar daarna ontbond heroptrende Bart zijn duivels. Na 9 weken blessureleed schoot hij meteen met scherp. De 1-1 was al deftig, maar de 1-2 was na perfect samenspel met Marc zowaar nog mooier. De mannen van Polonia probeerden nog wel, maar het bleef 1-2 na de eerste helft. In de tweede helft kregen ze dan even hulp van den arbiter die een handsbal van Danny binnen de 16 zag en dus penalty floot.  Hands was het zeker, maar in de 16??? De twijfelachtige beslissing werkte precies als een rode lap op een stier. Tot aan de 2-2 was het immers niet te vet van onze kant. Tom T. besliste deze keer om zijn broek aan te houden en zijn frustraties om te zetten in 2 mooie goalen. Vooral de tweede werd perfect aangebracht door Kris ‘Dani Alves’ Vanhengel. Tot slot liet Marc ook nog eens zijn kunsten zien en plaatste de 2-5 enig mooi in de kruising. Het was dan misschien niet onze beste match qua voetbal, de goalen mochten wel gezien worden.

Onder het motto ‘Gooi die kalender maar in de vuilbak want daar klopt toch niet teveel van.’ wordt de match van komend weekend ook weer verplaatst. I.p.v. zondagvoormiddag strijden we op zaterdag om 15u00 met den Apollo voor de titel ‘Ploeg van ’t stad’. We spreken ook niet af in de sporthal, maar op den tennis. Dus iedereen wordt topfit om 14u30 aan den tennis verwacht.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.