AWS: Alain wil …

Voor de derde week op rij hebben we een mooi resultaat kunnen neerzetten. Afgelopen zaterdag was Nieuwe Kempen immers een maatje te klein. Nu, de eerlijkheid gebied ons wel om te zeggen dat we het merendeel van de match met 11 tegen 10 gespeeld hebben. Maar los daarvan werd er weer een mooie prestatie op de mat gelegd. De eerst helft bleef de schade voor Nieuwe Kempen nog beperkt tot 0-1 (penaltygoal van onze oranje Yves). Maar in de tweede helft ging het hard. Tom T. rondde al snel een mooie aanval af met de kop. Daarna was het AWS-time. Alain wilde scoren en deed dat dan ook 2 keer. Daarna wilde Alain ook nog sex, maar de doucheverhalen laten we aan de verbeelding over. Ook Tuur wist tussendoor nog zijn goaltje mee te pikken. Maar het hoogtepunt van de match was toch de solo van onze voorzitter. Hij vertrok vanop de middenlijn, de mannen van Nieuwe Kempen gingen allemaal braaf aan de kant en Kris ronde perfect af in de korte hoek. De badkamer heeft het de dag erna geweten! Uiteindelijk wist Nieuwe Kempen de eer nog te redden. Einduistlag: 1-6 

Komende zaterdag spelen we om 15u00  UIT (en dus niet thuis zoals op de kalender staat) tegen Lanaken VV. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt ten laatste donderdag af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.