Gaan we dan nu voor een reeks?

3 weken geleden hadden we plannen om weer eens een reekske neer te zetten. Helchteren dwarsboomde die plannen onmiddelijk. Maar ondertussen zijn we weer 2 weken en dus 2 matchen verder die we met duidelijke cijfers gewonnen hebben. Dus, gaan we dan nu voor een reeks?  Als we de lijn van de eerste helft van afgelopen zaterdag tegen Patro Eisden doortrekken, dan zou dat moeten lukken. Met onze chique nieuwen tenue gaven we er onmiddelijk een lap op! Tuur was er zelfs zo blij mee dat hij spontaan 3 ‘Bartjes’ deed. Al maar goed dat Tom T. bij de les was en 2x wist te scoren. Tussendoor was het nog even van ‘Oranje boven! Oranje boven!’ toen Yves vanop de stip scoorde. Een dik verdiende 3-0 voorsprong bij de rust. De gerustellende voorsprong bij de rust en de verhuis naar een ander plein hadden blijkbaar serieus wat invloed op de concentratie en het goede spel. M.a.w. de tweede helft was eigenlijk niet goed. Tom T. vervolledigde wel nog zijn hattrick, maar ondertussen hadden de mannen van Patro ook al de eerreder voorbij Yves gesjot. Los daarvan een mooie 4-1 overwinning die achteraf een mooi vervolg kreeg met een geweldige paaswandeling.

Komende zaterdag spelen we om 15u00  in en tegen Nieuwe Kempen. M.a.w. wie maakt er het meeste goalen tegen Neske? We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.