LSK Lanaken over de knie op kunstgras.

Op een gure zaterdagnamiddag moesten we LSK Lanaken partij geven. Het was ergens op een plein achter het college in Lanaken. Bij aankomst bleek dat we één of ander modderwegske naar beneden moesten om daar midden in de velden een vonkelnieuw kunstgrasplein tegen te komen. Niet te geloven! Niet dat vonkelnieuw kunstgrasplein, maar het feit dat er nog geen kantien stond! En op de koop toe was Huub zijn fles jenever ALWEER vegeten. Het beloofde dus een dorstige namiddag te worden. Al maar goed dat er op het plein het één en ander te beleven viel. We kwamen alweer vroeg op voorsprong door een rake kopbal van Bart op een gemeten voorzet van Hayati. Al snel wisten de mannen van Lanaken gelijk te maken. Maar toen kwam onze wederoptredende draaischijf in actie! Marc maakte er met 2 afstandschoten 1-3 van. En dat we Marc gemist hebben bleek uit de tweede helft. Uit voorzorg bleef hij aan de kant en we kwamen niet meer tot scoren. Niet dat we geen kansen meer kregen, maar die werden vakkundig de nek om gewrongen. Bart moest immers weer zijn wekelijks ‘Bartje doen’*. LSK wist nog één keer tegen te scoren, maar verder dan dat kwamen ze niet. 2-3 was de einduitslag van een fijne pot voetbal. 

* betekenis ‘een Bartje doen’: Een open kans onbegrijpelijk missen en daardoor ne tournee buitenuit moeten geven. Niet te verwarren met ‘een Dannyke doen’.

Volgende week spelen we om 15u00 in en tegen Gellik. We komen samen in de Sporthal om 14u00.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.