Billijk gelijkspel

(Verslag van onze verslaggever ter plaatse Niels)

Over de eerste helft tegen Boxberg kunnen we kort zijn: slecht voetbal en al snel 2-0 in het krijt. De tweede helft was een pak beter (wat niet moeilijk was). Dankzij El Turo en Tom J werd het 2-2 en na een owngoal op voorzet van Vanalken jr kwamen we zelfs aan de leiding. Totdat we in de allerlaatste minuut een (terechte) penalty tegenkregen. 3-3. Een terechte uitslag.

’s Avonds werd er aan de groepssfeer gewerkt met een heerlijke steengrill en een partijtje bowling te Diepenbeek. Onze T2 Jacky “Strike” Gilissen kwam verrassend als overwinnaar uit de bus. Toch iets waar hij goed in is! Proficiat!

Volgende week spelen we om 15u00 uit tegen LSK Lanaken. We komen samen in de Sporthal om 14u00.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.