Generale repetitie gaat volledig de mist in.

Zoals dat hoort bij iedere voorstelling moet de generale repetitie volledig de mist in gaan om iedereen nog eens effe scherp te stellen en zo een fantastische voorstelling te spelen! Als we de Rio Boys van Uikhoven dan even beschouwen als onze generale repetitie voor de derby van aanstaande Zaterdag, dan spelen we den Apollo los van het plein. M.a.w. het kon net iets beter afgelopen zaterdag. We zijn eigenlijk geen enkel moment in de match geweest en kregen dan ook 7 goalen rond de oren. David (1x) en Tom T. (2x) wisten nog iets wat op eer leek te redden. Maar laten we er niet meer te veel woorden aan vuil maken en er zaterdag gewoon weer een dikke lap op geven!

Volgende week spelen we de derby der derby’s! Dus iedereen fit en scherp om 15u00 aan de aftrap tegen den Apollo! We komen samen in de Sporthal om 14u30.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.