De match die we niet meer konden winnen, hebben we gewonnen!

Het was een ommekeer om u tegen te zeggen afgelopen zaterdag. De mannen van Gellik overspoelden ons de eerste helft en waren ook nog eens dodelijk efficient. Binnen de kortste keren stonden we 0-2 achter. Na de 0-2 begon het iets beter te lopen en kwamen we iets meer aan voetballen toe zonder echt gevaarlijk te zijn. Op de koop toe zorgde onze keeper met een blundertje voor de 0-3 aan den halve. Yves was duidelijk al aan het oefenen voor de derby op 28 december. De tweede helft trok iedereen met enige  wanhoop terug het plein op. Maar dat was buiten de man van de ommekeer gerekend! Geloof het of niet, maar onze Niels bracht terug vuur in de ploeg en liep alsof zijn leven er vanaf hing. Gevolg, de aanvalsgolven bleven elkaar opvolgen en de mannen van Gellik wisten niet meer waar ze het hadden. Met een penalty, omgezet door Niels, vertrokken we aan een machtige remonte. Tussendoor gingen de supporters uit hun dak voor een verdedigende actie van Niels. Hij haalde de bal al zwevend met een omhaal weg. Tuur, dat noemen ze nu ACTIEF verdedigen! Daarna volgden een prachtige vrije trap van Tom J. en een hattrick van Tom T. Een onverhoopte maar toch dik verdiende 5-3 overwinning!

Volgende week spelen we om 15u00 uit tegen de Rio Boys Uikhoven. We komen samen in de Sporthal om 14u00.