Ondanks kater toch ruime overwinning!

Het was met zeer kleine oogjes en een aantal houten koppen dat we naar Maasmechelen trokken afgelopen zaterdag. Het feest van Bart H., de avond ervoor, was er dan ook één om u tegen te zeggen! Dikke merci Bart! De alcohol die nog in vele lichamen aanwezig was zorgden zeker de eerste helft voor een héél gezapig tempo. Ondanks dat de mannen van Blijf Jong Maasmechelen maar met 10 waren, was het niet evident om er in de eerste helft afstand van te nemen. Gevolg 2-3 bij den halve. De tweede helft was een heel ander verhaal. De katers werden stillekesaan verjaagd en de goalen vlogen vlot binnen. Dit zorgde voor een monsterscore van 2-11. Een overzicht van de goalen: Bart 3 keer, Tom J. 4 keer, Tom T. 2 keer en Stoute Meneer 2 keer.

Volgende week spelen we nog eens thuis. Om 15u00 geven we Gellik partij. We komen samen in de Sporthal om 14u30.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.