Vervanger Slagmolen maakt het ons niet makkelijk.

Nadat de mannen van Slagmolen door de week hadden afgebeld wegens te weinig volk werd met Boxberg een meer dan waardige vervanger gevonden. Ze wisten immers lang gelijke tred te houden. Meer nog, tijdens de eerste helft wisten ze 2x op voorsprong te komen. Maar dat lag misschien ook wel een beetje aan onze manier van verdedigen. Tegen den halve stond alles toch weer terug gelijk (2-2 Tom J. 2x). Tijdens de tweede helft ging het lampje langzaam uit bij de mannen van Boxberg. Stelselmatig werd het verschil gemaakt. Marc scoorde de 2-3. Tom J. maakt zijn derde van de namiddag. Al deed de keeper er werkelijk alles aan om dat te voorkomen. Alain rondde af met de 2-5. Weer een mooie overwinning bij in het ondertussen lange rijtje!

Komende zaterdag spelen we om 15u15 op het tornooi van Patro Eisden. De naam van onze tegenstander weten we nog niet, maar we hebben daar nog iets recht te zetten. Vorig jaar zijn we daar immers met 7-2 de boot ingegaan. We komen om 14u15 samen in de sporthal.