Topweekend: Apollo weggespeeld en Jeroen heeft ne nieuwe peter!

Het was een serieus topweekend voor de veteranen. Het beloofde zwaar te worden met 2 matchen in één weekend, maar niks wat we niet aankunnen.

Vrijdagavond wisten we op het tornooi in Millen met ruim verschil onze titel van “Ploeg van ’t stad” nog maar eens te verlengen. De mannen van den Apollo kwamen er dan ook niet echt aan te pas in de met 4-0 gewonnen match. Onder impuls van Tom J. (3x) was het vooral éénrichtingsvoetbal. Bart wist naast de ondertussen gekende missers ook zijn doelpuntje mee te pikken. Voor de T1 van den Apollo was de nederlaag zwaar om te verwerken.  Al maar goed dat Jeroen ’s nachts voor wat afleiding kon zorgen. Het worden nog de dikste vrienden die twee! Maar Apollo-boys, niet getreurd. Op zondag 30 juni mogen jullie nog eens proberen ;-).

De dag erna was het weer vol aan de bak op het tornooi van Zebra’s Opglabbeek. Het ging allemaal iets minder vlot dan de dag ervoor. Ondanks dat de tegenpartij eerst met 9 en daarna met 10 ons stevig weerwerk bood kwamen we toch telkens op voorsprong. Maar die Keistampers wisten telkens terug te komen. Dat lag voor een groot stuk ook wel aan onze manier van ‘verdedigen’. Maar na een gelijkopgaande match met goals van Alain (2x), Bart en Niels (pen.) wist Tom T. de winnende goal vlak voor tijd voorbij de keeper te trappen. Alweer een overwinning bij op de teller!

Komende zaterdag spelen we om 14u30 uit tegen Slagmolen. We komen om 13u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.